Komplett Automation

Bosch Rexroth Service

Sysmec AB utför service på Bosch Rexroth produkter!

Vad innebär det då för våra kunder?

Till oss kan du vända dig om du har en äldre maskin med elektriska komponenter från Bosch Rexroth som behöver service av något slag. Hos Bosch Rexroth finns ett mycket gediget program för att hålla service på äldre komponenter. Det finns ofta flera varianter att välja på, beroende på hur gammal din komponent är.

Köpa:

Många av de äldre komponenterna finns fortfarande att köpa som serviceprodukt. Man kan köpa en ny likadan helt enkelt. Det finns här möjlihet att få fram komponenten snabbt också om man har en maskin i produktion som står stilla.

Reparera:

I vissa lägen kandet vara ett bättre alternativ att skicka sin komponent på reparation istället. Då får man en reparerad komponent med garanti när man får tillbaka den. Man kan även köpa utökad garanti om man önskar. Det finns även en möjlighet att säkra reparation längrefram, genom att köpa till en tjänst där Bosch Rexroth säkerställer att de kan reparera din komponent längre in i framtiden än vad som egentligen skulle vara möjligt. Detta görs då genom att delkomponenter lagerläggs redan nu, för att kunna användas i en framtida reparation, även om delkomponenten då gått ur tiden.

Förebygga:

Det finns även ett program för förebyggande underhåll. Man kan låna/hyra en komponent medan man skickar sin egen för renovering. Man kanske har en komponent som fungerar, men man vill säkerställa att den ska fortsätta göra detta under många år framöver. Man kanske dessutom vill göra detta under kontrollerade former när man själv kan bestämma tidpunkt. Då lånar man en komponent och skickar iväg sin egen på service. När den egna komponenten kommer tillbaka byter man igen, och har då en fräsh egen komponent med garanti som om den vore ny. Då kommer den fungera bra under lång tid framöver.

Uppgradera:

Om du har en komponent som är så gammal att den inte längre varken går att köpa eller reparera, då hjälper vi dig att ta fram förslag på hur din komponent / ditt system, kan uppgraderas till moderna grejor. Behöver du hjälp med att uppgradera kod från din äldre maskin till nyare system kan vi hjälpa dig med det också.

Sysmec AB har ett mindre lager av begagnade elektriska komponenter. Dessa finns tillgängliga för försäljning. Det finns en lista på aktuellt lager i pdf-filen som du kan ladda ner här bredvid.

Mekanik:

Behöver du hjälp med service eller reservdelar av det mekaniska slaget så hjälper vi dig med det också. Här finns däremot inte möjligheter att skicka på renovering i samma utsträckning. Men vi hjälper dig gärna med att ta fram nya likadana komponenter, eller hitta ersättare till de du har.

Tveka inte att höra av dig om vi kan hjälpa dig!

boschpartner
Lagerlista komponenter